UA
RU
Компанія
Новини
1 травня 2021, 11:31
Річний пакет MAYDAY 2021

До травневих свят, телекомунікаційний проект SOHONET пропонує підключити річний тарифний план зі знижкою від знижки! А для нових абонентів, крім знижки, отримати роутер за 1 грн!

Будь-який новий або діючий абонент може до Травневих свят скористатися акційною пропозицією по активації річного тарифного плану MAY DAY 2021 (аналог скидочного пакету «Рік без турбот») з бонусною знижкою 400 грн! 

При активації пакета MAY DAY 2021 вартість річного абонемента складе всього 1999 грн (+ стандартна вартість активації пакета 30 грн). Економія від стандартної дисконтної ціни в річному еквіваленті складе додаткові 400 грн!

Активувати пакет “MAY DAY 2021” за акційною ціною можна  з 1 по 31 травня 2021 року . Активувати пакет можуть всі абоненти фізичні особи.

Повні умови Акції Пакет «MAY DAY 2021»:

  • швидкість доступу до ресурсів інтернет ~100 Мбіт/с;
  • набір телевізійних послуг BONUS-TV – Максимальний + SPORT + HD;
  • кількість доступних телевізійних пристроїв – до 5;
  • термін дії – 12 місяців;
  • вартість тарифного плану – 1999 грн/рік;
  • вартість активації акційної пропозиції 30 грн.

Взяти участь в Акції можуть фізичні особи, як нові, так і діючі абоненти ТОВ «Південна телекомунікаційна компанія», виключно фізичні особи.

У разі підключення нового абонента, акція поширюється тільки на приміщення житлового фонду із підтвердженою технічною можливістю. Під приміщенням житлового фонду мається на увазі приміщення, в якому проживає абонент та/або інші фізичні особи, та яке не використовується з комерційною метою.

Абонент не може одночасно брати участь у інших акціях та спеціальних пропозиціях Оператора, окрім пропозиції підключення за умовами “медіа-конвертор (термінал) за 1 гривню” та не має право обрати будь-який інший пакет послуг у перші 12 місяців з моменту підключення тарифу.

Тарифний план “MAY DAY 2021” активується безпосередньо в дати проведення акції. Відкладена активація акційного тарифного плану не проводиться. Термін дії нового тарифного плану на час, що залишився до кінця поточного тарифного плану абонента, не продовжується. 

Активація пакету відбувається при наявності на рахунку позитивного балансу (вище нуля) на суму повної вартості акційного тарифного плану (1999 грн) + активація (30 грн). 

Поповнити свій абонентський рахунок для замовлення послуг можливо:

Для підключення акційного тарифного плану залиште запит на активацію в особистому кабінеті під своїм обліковим записом. Також, це можна зробити в мобільному додатку, або зв’язавшись телефоном з операторами абонентського відділу.

Період проведення акції: з 01.05.2021 р. по 31.05.2021 р.