UA
RU
Компанія
Новини
16 серпня 2021, 13:40
Апаратно-програмна модернізація мережі

Відділ системного адміністрування повідомляє, що в рамках апаратно-програмної модернізації мережі тривають технічні роботи.


Суть робіт полягає в поступовому плановому програмному перенесення абонентів на новий функціональний і більш продуктивне обладнання внутрішньої і зовнішньої маршрутизації трафіку з метою підвищення швидкодії і відмовостійкості.


За фактом проведення перенесення абонента на нове станційне встаткування, у разі встановлених вручну налаштуваннях IP і DNS на клієнтських пристроях (роутери, комп’ютерні пристрої) можуть бути відсутні послуг зв’язку.


Для відновлення послуги метод отримання налаштувань необхідно виставити в автоматичному режимі і перезавантажити все клієнтське обладнання для підняття нової сесії з’єднання.
Відзначимо, що дані технічні роботи пов’язані з модернізацією мережевих протоколів і обладнання, і націлені на безперервне поліпшення якості і стабільності послуг, що надаються компанії.
У разі відсутності зв’язку, для отримання консультацій про роботи і інших питаннях Ви можете звернутися за телефонами технічної підтримки: (048) 743 25 35; (095) 743 25 35; (097) 743 25 35; (063) 743 25 35.
А також до Єдиного Центру онлайн-обслуговування абонентів Компанії.


Приносимо вибачення за можливі незручності.