UA
RU
Компанія
Новини
9 листопада 2021, 14:46
Работа мережі в умовах відключення електроживлення

Згідно з інформацією ДТЕК Одеські електромережі, компанія готується до завершального етапу реконструкції електромережі у Київському районі Одеси – підключення нових кабельних ліній розподільчого пункту до підстанції «Таїрове». Для безпечного виконання цих робіт 9 листопада з 6:00 до 22:00 буде знеструмлено клієнтів, які отримують електрику від підстанції «Таїрове». Зокрема, буде знеструмлено частину будинків на вулицях Ак. Вільямса, Ак. Глушка, Ак. Корольова, Левітана, Люстдорфської дороги, району Дачі Ковалевського.

У зв’язку з цим технічна служба ТОВ «ПТК» (ТМ SOHONET) працює в аварійному режимі, здійснюючи підтримку безперебійної роботи деяких залежних від енергопостачання вузлів зв’язку. Для цього розгорнуті мобільні генераторні пости та здійснюється своєчасна заміна акумуляторних батарей у переважній більшості вузлових об’єктів мережі. В інших районах, де електропостачання надається без перебоїв, мережа працює у штатному режимі.

Крім того, понад 50% мережі SOHONET в Одесі працює за енергонезалежною технологією, що зменшує участь електромереж у стабільності надання послуг зв’язку.

За даними ДТЕК Одеські електромережі, роботи виконуватимуться у два етапи – 9 та 11 листопада. Просимо прийняти до уваги можливі перебої у роботі ділянок мережі під час роботи у позаштатному режимі.