UA
RU
Компанія
Новини
7 грудня 2021, 12:41
BLACK FRIDAY 2021 продовжується

За численними проханнями акцію BLACK FRIDAY 2021 продовжено до кінця грудня.

На зло кризам і коронавірусам, до всесвітнього дня знижок, телекомунікаційний проект SOHONET і в 2021 році пропонує підключити річний тарифний план зі знижкою від знижки! А для нових абонентів, крім знижки, при підключенні можна отримати ще й роутер за 1 грн!

Будь-який новий або чинний абонент може до Чорної П’ятниці скористатися акційною пропозицією щодо активації річного тарифного плану Black Friday 2021 (аналог пакету знижок «Рік без турбот») з бонусною знижкою ще в 400 грн. Це означає, що вартість річного пакету становитиме не 2399 грн, а лише 1999 грн!

Активувати пакет “BLACK FRIDAY 2021” за акційною ціною можна з 26 листопада по 31 грудня 2021 року. Активація доступна як новим абонентам SOHONET, так і чинним, включаючи тих, хто користувався минулорічною акційною пропозицією.

Активація пакета відбувається за наявності на рахунку позитивного балансу на суму повної вартості акційного тарифного плану (1999 грн) + активація (30 грн) за традиційних умов поповнення рахунку виключно скретч-картами. Вартість активованих додаткових послуг абонента додається до вартості пакета в стандартному порядку. Кошти буде списано з рахунку на момент активації тарифного плану.

Параметри тарифного плану “BLACK FRIDAY 2021” аналогічні пакету «Рік без турбот»:

  • швидкість доступу до ресурсів інтернет ~ 100 Мбіт / с;
  • набір телевізійних послуг BONUS-TV – Максимальний + SPORT + HD
  • кількість доступних телевізійних пристроїв – до 5.
  • термін дії – 12 місяців.

Щоб підключити акційний тарифний план, залиште запит на активацію в особистому кабінеті під своїм обліковим записом. Також, це можна зробити в мобільному додатку SOHONET, або зв’язавшись з операторами абонентського відділу для перевірки виконання умов акції.

Відповідно до умов акції, спеціальна ціна на тарифний план BLACK FRIDAY 2021 діє лише за його активації безпосередньо в дати проведення акції.

Поспішайте підключити річний пакет із знижкою з 26 листопада по 31 грудня та гарантуйте собі вартість доступу до послуг за супер-ціною на цілий рік!

Якщо ви ще не абонент SOHONET, для отримання спеціальної ціни на річний пакет вам необхідно залишити заявку на підключення.

Скориставшись акційною пропозицією Абонент не може призупинити надання послуг Оператора та скористатись іншими знижками та пропозиціями акційного характеру на строк дії тарифного плану Black Friday 2021 (за виключенням придбання роутерів за 1 грн. при підключенні нових абонентів).

У випадку, якщо Абонент раніше, ніж за 12 календарних місяців виявить бажання припинити користування послугами Оператора, кошти за оплату річного тарифного плану «Black Friday 2021» поверненню не підлягають.

Для нових абонентів, які подали заявку під час акції, компанія приготувала додатковий сюрприз! Це роутер TP-LINK TL-WR850N за 1 гривню під час підключення. Увага! встигніть подати заявку, оскільки кількість акційних роутерів обмежена!

*При підключенні на акційний тариф дія акції “Приведи друга” на такого абонента не поширюється.