UA
RU
Компанія
Новини
28 листопада 2022, 19:07
SOHO-PON в кожен дім!

Масштабні тривалі відключення електроенергії змусили суттєву частину абонентів підключити по квартирах, будинках та офісах блоки безперебійного живлення та генератори. А оптоволоконна енергонезалежна технологія пасивної оптичної мережі (PON) стала дуже затребуваною в умовах тривалої відсутності електроживлення та нестабільного мобільного зв’язку.

На сьогоднішній день, провайдер SOHONET в Одесі має розвинену пасивну оптоволоконну мережу по переважній кількості адрес міста і прагне забезпечити послугами високошвидкісного зв’язку всіх бажаючих завдяки новій оптичній кабельній інфраструктурі. За минулі кілька років старанною працею технічних інженерів та лінійних майстрів мідна мережа SOHO (кручена пара) також поступово модернізується на енергонезалежну. Кількість оновлених об’єктів на листопад 2022 року – понад 345 об’єктів, під’їздів та житлових секцій! Це дозволяє все більшій кількості абонентів використовувати дійсно безперебійний зв’язок, набагато меньше залежний від зовнішнього живлення.

Однак, зважаючи на зростання вартості ПММ, вартість обладнання та матеріалів, а також інших технічних витрат підприємства, вартість нового підключення, а також переведення підключення з мідної технології на пасивну оптоволоконну PON з 28.11.2022 підвищується. Нова вартість підключення:

  • підключення – 1500 грн (кабельні роботи, без вартості мережевого терміналу);
  • мережевий GPON термінал – 999 грн;
  • авансовий платіж – відповідно до обраного тарифного плану.

☝️ Важливо! Також з 1 грудня тимчасово припиняється можливість пільгового підключення за 1 грн на контрактній однорічній або дворічній основі.

Просимо взяти до уваги, що через підвищений попит, послуга енергонезалежного підключення SOHO-PON обробляється і виконується трохи довше через зайнятість інженерів компанії з аварійно-відновлювальних робіт. Термін очікування обробки заявки та підключення може становити від 5 до 8 робочих днів.

Дізнатись більше про можливость отримання енергонезалежного інтернету https://sohonet.ua/services/join або за телефоном +38-097-743-25-35.

Співробітники компанії дякують за своєчасне авансове внесення поповнення рахунку!

Дякуємо за розуміння!