UA
RU
Компанія
Новини
29 березня 2023, 13:07
До уваги Керуючих компаній, ОСББ, ЖСК, партнерів та абонентів.

Згідно Розпорядженню голови Одеської державної адміністрації від 14.03 №215/А-2023 ТОВ “Південна телекомунікаційна компанія” визнано критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період на території Одеської області.

Критична інфраструктура – це об’єкти, безперебійне функціонування яких є важливим для забезпечення життєдіяльності населення, а також для стабільності економіки і держави в цілому (енергетичні мережі, телекомунікаційні системи, транспортні засоби, банківські і фінансові установи, медичні заклади, водопостачання та інші). Їх захист є важливим завданням для держави та органів безпеки під час воєнного стану.

Усвідомлюючи соціально-орієнтовану функцію, інженери Південної телекомунікаційної компанії (ТМ SOHONET)  працюють цілодобово для підтримки критично важливих вузлів мережі, для забезпечення фізичних та юридичних осіб стабільним і цінним сигналом зв’язку. Фахівцям компанії надається режим підвищеного рівня доступу до інфраструктурних об’єктів з метою швидкого реагування в аварійних ситуаціях та надання якісних послуг.

Завдяки значно стійкішій енергонезалежній технології SOHO PON (small office / home office passive optical network), яка доступна за суттєвою кількістю адрес Одеси, ми забезпечуємо стабільний високошвидкісний сигнал навіть при масштабних відключеннях світла.

Задля надання якісних послуг телекомунікаційний проєкт Sohonet продовжує розбудову і модернізацію своєї мережі і проводить масштабні роботи по розвитку інфраструктури та переведенню розподільчих та абонентських ліній на енергонезалежну оптичну технологію PON (пасивна оптична мережа). Район за районом ми охоплюємо все більше будинків.

Ми турбуємось про кожного нашого клієнта. Для нових абонентів, які тільки збираються підключитись до мережі SOHONET, пропонуємо тариф СТАРТОВИЙ, який надає можливість отримати знижку 70% на перші 6 місяців на оптичний інтернет та інтерактивне телебачення BONUS-TV.

Ознайомитись з деталями пакету

Запропонуйте послуги SOHONET своїм друзям та знайомим і отримайте гарантований бонус 750 грн. за акцією «Приведи друга».

Для підключення подайте заявку через мобільний додаток SOHONET або залиште заявку у Центрі підтримки абонентів.

З повагою, ваш SOHONET.