UA
RU
Компанія
Новини
16 травня 2023, 17:51
Перехід до екологічної електроенергії

Телекомунікаційний проект SOHONET продовжує розвиватись та бути новатором, використовуючи інноваційні технології. Представляємо нову ініціативу компанії в галузі екологічної відповідальності та оголошуємо, стали на шлях переходу до використання “зеленої” електроенергії для живлення нашого серверного обладнання та офісних приміщень.

Для компанії завжди були важливі інновації та довгострокова стійкість, тому ми інвестували у створення поля сонячних панелей, які генерують чисту енергію з сонячного випромінювання. В сумі з переходом парку автівок компанії на електромобілі, це означає, що ми скорочуємо викиди вуглекислого газу та знижуємо негативний вплив на довкілля.

Переваги використання сонячної енергії для нашої компанії та наших користувачів очевидні. По-перше, ми скорочуємо енерговитрати, що дозволяє надавати якісні послуги за доступними цінами. По-друге, зіткнувшись з масштабними блек-аутами цієї зими ми прагнемо до незалежності від загальних електромереж. Сонячні панелі дозволяють нам генерувати власну енергію, що особливо важливо у разі можливих збоїв в мережі надалі, підвищуючи відмовостійкість. Тому ми зможемо гарантувати більшу надійність та доступність сервісів.

Рішення використовувати сонячні панелі також підкреслює наше прагнення прогресу та зобов’язання перед довкіллям. Сподіваємося, що наш приклад впровадження відновлюваних джерел енергії буде надихати інші компанії та наших користувачів на прийняття екологічно відповідальних рішень.

SOHONET завжди діє у напрямку інноваційних досягнень та прагне залишатися попереду технологічного розвитку, впроваджуючи нові технології та ідеї, щоб забезпечувати передові та екологічні послуги.

Для отримання додаткової інформації про нашу ініціативу з використання сонячних панелей та наші екологічні зусилля, будь ласка, зв’яжіться з нашою службою підтримки.