UA
RU
Компанія
Новини
31 травня 2023, 14:13
Партнерська програма SOHONET+

Шановні абоненти!

Готуючись до дня народження компанії повідомляємо про початок нового проекту партнерських інтеграцій під назвою SOHONET+. 

SOHONET продовжує працювати для підвищення підтримки як економіки країни, так і розвитку колаборацій між компаніями. Наші мережі дозволяють сотням бізнесів регіону зростати отримуючи цілодобовий надійний звʼязок. Ми завжди вважали, що треба давати більше, ніж від нас очікують! 

Відтепер щомісяця у мобільному додатку можна не тільки керувати обліковим записом, а й отримувати корисні послуги та знижки від наших партнерів, українських компаній, що пропонують особливі акції виключно для абонентів SOHONET!

SOHONET+ПАРТНЕРИ — це найкращі партнерські акції, щомісячно, в мобільному додатку.

Замовляйте їжу зі знижкою, отримуйте акційні подарунки, плануйте своє дозвілля прямо в мобільному додатку SOHONET в розділі “Програма лояльності” → “Акції партнерів”. Заходьте прямо зараз, бо чудові акції червня вже чекають на вас!

Якщо ви є абонентом мережі SOHONET та ще не маєте встановленого мобільного додатку, переходьте за посиланням.

Зустрічайте наших партнерів:

Українська суші-мережа BUDUSUSHi надає тільки абонентам SOHONET 20% знижки на всі суші-бокси та роли. Знижковий промокод діє на доставку та самовивіз з 20 суші-точок в містах Одеса, Чорноморськ та Авангард (7 небо). Безкоштовна доставка працює для замовлень на суму від 300 грн.

Strateg UA, український виробник дитячих іграшок із багаторічним досвідом, надає абонентам SOHONET знижку 15% на будь-яку свою продукцію. Тут ви знайдете: настільні ігри, картини за номерами, алмазну мозаїку, набори для творчості, розвиваючі та навіть спортивні іграшки. 

Мережа Каппі лише для клієнтів SOHONET надає знижку 10% та ще й приємний бонус 5% кешбек на бонусний рахунок на смачні суші, боули, wok чи навіть піцу.

Mir VR надає 10% знижки на ексклюзивний квест у віртуальній реальності “ЧОРНОБИЛЬ”. Отримайте неймовірне занурення в атмосферу завдяки VR гарнітурі. Квест розроблено за реальними локаціями Чорнобиля. *Додаткові знижки на День народження та студентам. Ці емоції ви запам’ятаєте надовго.