UA
RU
Компанія
Новини
7 грудня 2020, 15:47
Black Friday 2020 триває!

На численні прохання абонентів, акцію продовжено до 27 грудня! Активуйте наступний тарифний план з акційною знижкою і збережіть ціну послуги на рік вперед!

З 7 по 27 грудня включно SOHONET пропонує чинним і новим абонентам відкладену активацію тарифного плану Black Friday 2020 (аналог «Рік без турбот») за акційною ціною Чорної П’ятниці (1999 грн + 30 грн за активацію). Згідно розширеним умовами акції, абонент може замовити активацію акційного плану не тільки в поточному, а й у наступному за поточним обліковому періоді.

Для установки відкладеної активації необхідно:

  1. Поповнити свій абонентський рахунок  скретч-картами  поповнення  на суму не менше 340 юнітів (2040 грн);
  2. Залишити запит на активацію в  особистому кабінеті  під своїм обліковим записом, або  в мобільному додатку .

Заведені на рахунок грошові кошти залишаються на балансі абонента і будуть списані в момент настання індивідуальної для кожного абонента дати облікового періоду. Зверніть увагу, що якщо у вас встановлені додаткові послуги, такі як «Виділений статичний IP», «Компенсація» та ін., Сума поповнення повинна бути збільшена відповідно до набору цих послуг в розрахунку на 12 місяців. За всіма питаннями абоненти можуть  проконсультуватися з операторами  абонентського відділу в телефонному режимі або  в режимі чату Messenger .

Параметри тарифного плану «BLACK FRIDAY 2020» (аналогічні пакету «Рік без турбот»):

  • знижка від звичайної ціни 400 грн!
  • швидкість доступу до ресурсів інтернет ~ 100 Мбіт / с;
  • набір телевізійних послуг BONUS-TV — Максимальний + SPORT + HD *;
  • кількість доступних телевізійних пристроїв — до 5;
  • термін дії — 12 місяців.

* Провайдер має право на свій розсуд, без індивідуального повідомлення Абонента, змінювати набір телевізійних каналів, що входять в пакети TV.

Поспішайте підключити річний пакет зі знижкою з 7 по 27 грудня і гарантуйте собі вартість доступу до послуг з супер-ціною на цілий рік!

Крім того, для нових абонентів, які подали заявку під час проведення акції, компанія приготувала додатковий сюрприз! Це роутер TP-LINK TL-WR850N за 1 гривню при підключенні. 

Увага, встигніть подати заявку! Кількість акційних роутерів обмежена кількістю 100 штук!