UA
RU
Компанія
Новини
5 червня 2023, 13:34
Даруємо три місяці  інтернету у подарунок!

Ось і настало літо! І звичайно наші абоненти чекають від нас подарунки та гарний настрій. Цього року телекомунікаційному проекту SOHONET виповнюється 25 років. День народження у нас, а подарунки отримуєте ви! Напередодні ювілею ми даруємо новим абонентам 3 місяці високошвидкісного, енергонезалежного інтернету та цифрового телебачення!

Скористайтеся акцією «Літо інтернету 2023» з 1.06.2023 по 31.08.2023 з річним тарифним планом з наступними технічними параметрами:

  • швидкість доступу до ресурсів інтернет ~ 100 Мбіт/с;
  • набір телевізійних послуг BONUS-TV – ~ 150 каналів;
  • кількість доступних телевізійних пристроїв – до 2 шт.;
  • термін дії тарифної – 12 місяців;
  • вартість тарифного плану – 2700 грн/рік;
  • вартість активації акційної пропозиції – 30 грн.

Активація акційного пакета відбувається за нового підключення до мережі та поповнення балансу на суму повної вартості акційного тарифного плану (2700 грн) + активація (30 грн). Вартість додаткових послуг додається до вартості пакета у стандартному порядку із розрахунку річного абонементу. Кошти списуються з рахунку на момент активації тарифного плану.

Акція поширюється лише на приміщення житлового фонду із підтвердженою технічною можливістю. Абонент не може одночасно брати участь в інших акціях та спеціальних пропозиціях Оператора, крім пропозиції «Підключення з терміналом за 1 гривню» і не має права обрати будь-який інший пакет послуг у перші 12 місяців з моменту підключення.

Щоб підключитися до мережі за акційним тарифним планом, залиште запит на підключення. Також це можна зробити в мобільному додатку або через чат з операторами абонентського відділу.