UA
RU
Компанія
Новини
22 жовтня 2020, 15:40
SOHONET + Укртелеком

Національний оператор зв’язку ПАТ «Укртелеком» почав перемикання своїх абонентів з мідної технології доступу до інтернету на волоконно-оптичну за допомогою мережі SOHONET в Одесі. 

Понад півтисячі одеських абонентів Укртелеком планує перемкнути на мережу SOHONET вже в цьому році. А протягом наступного року одеських абонентів Укртелекому працюють по оптичної мережі SOHONET стане вже кілька тисяч.

“Кілька провайдерів зв’язку можуть використовувати одну і ту ж телекомунікаційну мережу для підключення і обслуговування своїх абонентів. Ми і раніше застосовували аналогічну схему співпраці з деякими компаніями в окремих будинках Одеси, але з Укртелеком партнерство зачіпає всі сегменти мережі і всі адреси міста без винятку. Така схема є трендом в телекомунікації різних країн. І завдяки нашому партнерству з Укртелекомом цей тренд тепер поширюється і в Україні. Варто зауважити, що нова мережа «SOHONET» побудована за технологією PON і є незалежною, тому ми пропонуємо партнерові стабільну послугу високої якості “- прокоментував Андрій Верді, виконавчий директор« SOHONET ».

Таким чином, інтернет-користувачі «Укртелеком» по всій Одесі, у яких швидкість доступу до мережі була до 20 Мбіт / с (на технології АDSL по мідному кабелю), отримають оптичний інтернет на швидкості до 1 Гбіт / с.

“Така форма співпраці взаємовигідна для обох сторін і є перспективною моделлю партнерства для інших міст України” –  зазначив директор по стратегії “Укртелекому” Ігор Яремчук .

Інтернет-провайдер SOHONET продовжує розширювати територію покриття своєї оптоволоконної мережі. Стаєте частиною спільноти абонентів SOHONET і ви отримаєте всі переваги сучасної широкосмугового зв’язку.