UA
RU
Компанія
Новини
4 липня 2023, 16:02
Поповнюємо колекцію телеканалів новими яскравими позиціями. 

Раді повідомити про можливість перегляду нових каналів лінійки Cine+. Канали доступні автоматично для користувачів пакету “Максимальний” та лінійки тарифних планів PLAY+TV.

Канали групи Cine+ — це улюблені фільми, мультфільми для сімейного перегляду і дитячої аудиторії.

Cine+ — телеканал, що транслює фільми від відомих світових кіностудій, що створені у різний час: екшн і фантастика, комедії і драми, новинки фестивалів та яскраві мультфільми.

Cine+ hit — телеканал, де йдуть кінотеатральні релізи, найхітовіші та найбільш касові фільми. На каналі ви побачите голівудські блокбастери всіх жанрів з акторами та режисерами, які відзначені найпрестижнішими нагородами.

Cine+ Kids — канал розрахований на дитячу аудиторію та сімейні перегляди. На малеч чекають зустрічі з героями улюблених казок і мультфільмів, а школярам сподобаються захопливі блокбастер для їхнього віку.

Cine+ legend — це легендарні стрічки, які залишили слід в історії світового кінематографа. Їх однаково приємно як дивитися вперше, так і вкотре переглядати.

Дивіться нові канали лінійки Cine+ та насолоджуйтесь!

Отримайте інтерактивне цифрове телебачення IPTV разом з інтернетом в пакетах PLAY+TV та Рік без турбот https://sohonet.ua/services/internet/

Доступ до нових каналів надається автоматично всім абонентам тарифу “ТБ-Максимальний” https://sohonet.ua/services/tv