UA
RU
Компанія
Новини
10 липня 2023, 17:30
Соціальна ініціатива SOHONET пакет «ПАТРІОТИЧНИЙ»

Маленькі кроки наближають великий результат! Телекомунікаційний проєкт SOHONET започатковує благодійну соціальну ініціативу пакет «ПАТРІОТИЧНИЙ» у співпраці з міжнародним благодійним фондом CARITAS (Карітас Одеса УГКЦ).

До міжнародної родини Карітас входить понад 160 національних організацій у понад 200 країнах світу. Робота фонду сфокусована на проблемах найбільш потребуючого населення країни.

«Карітас Одеса УГКЦ» у складі «Карітас Україна» чотири рази ставав переможцем Національного конкурсу «Благодійна Україна» та є незмінним лідером Національного рейтингу благодійників України протягом шести років. 

Відтепер, підключившись та користуючись послугами мережі SOHONET, ви не тільки отримуєте високоякісний доступ до інтернет та IP-телебачення, а ще й можете зробити свій маленький внесок у велику перемогу України.

Від кожного сплаченного тарифу «ПАТРІОТИЧНИЙ» ми передамо 50 грн. на гуманітарну, медичну та адресну допомогу  проєктів фонду CARITAS, а саме:

Наша велика мета – зібрати 500 000 грн.

Тарифний план «ПАТРІОТИЧНИЙ» базується на основі пакету PLAY100:

До ініціативи можуть долучитися як нові, так і діючі абоненти SOHONET! Запрошуємо долучитися до добрих справ і переходити на тарифний план «ПАТРІОТИЧНИЙ» безкоштовно. Перехід можливий з будь-якого іншого тарифного плану по закінченні діючого облікового періоду. 

Підключитись до тарифного плану «ПАТРІОТИЧНИЙ» можна до 31.12.2024 року.

Щоб підключитися до мережі або перейти на тарифний план «ПАТРІОТИЧНИЙ» залиште запит на підключення або активацію пакету в мобільному додатку та у чаті з оператором абонентського відділу.

Підключіться на пакет, користуйтесь якісними послугами зв’язку та робіть свій внесок у велику Перемогу!