UA
RU
Компанія
Новини
4 серпня 2023, 16:35
Інформація, як відновити доступ до мережі

Шановні абоненти!

Інформуємо по процесу відновлення послуг після хакерської атаки та надаємо корисні поради, як діяти якщо мережі все немає.

Силами спеціалістів та інженерів компанії, робота всіх магістральних майданчиків, районних розподільчих точок агрегації та вузлів вищої категорії відновлена повністю. Наразі вже тривають роботи з організації звʼязку на віддалених вузлах мережі.

Хакерська атака торкнулася всього серверного і станційного обладнання, та майже всіх вузлів та окремих портів мережі одночасно, тому поява послуг в поодиноких абонентських лініях потребує уточнення даних та може зайняти ще деякй час.

Тому, якщо ваша абонентська лінія ще потерпає від відсутності зʼєднання, та ви ще не надавали свої облікові дані, будь ласка зверніться в техпідтримку з уточненням наступної інформації:

  1. Абонентськй ID (адреса підключення)
  2. Технологія підключення (Ethernet чи GPON)
  3. Як давно та що саме не працює

Відправити ці дані можна в чаті на головній сторінці сайту, або через facebook messenger чи за телефонами контакт-центру. Наявність цих даних зможе допомогти ще краще систематизувати хід робіт.

Важливо, що абсолютно всі лінії центру підтримки цілодобово працюють та активно опрацьовують звернення абонентів, але у зв’язку з великою кількістю одночасних звернень, запити обробляються довше ніж зазвичай.

Дякуємо всій команді підприємства за зібранність та сумлінну працю в аварійному режимі

Керівництво провайдера SOHONET.