UA
RU
Компанія
Новини
1 вересня 2023, 22:00
Почніть вересень з партнерами SOHONET.

Шановні абоненти!

На початку осені ми прагнемо подарувати вам ще трішечки тепла, зробити для вас щось приємне. Багато абонентів звертались до нас з проханням продовжити акції наших існуючих партнерів. Тому маємо для вас чудову новину. Проект партнерських колаборацій SOHONET+ продовжує працювати. 

Ось наші вересневі партнери та їх спеціальні пропозиції:

Українська суші-мережа BUDUSUSHi надає тільки абонентам SOHONET 20% знижки на всі суші-бокси та роли. Знижковий промокод діє на доставку та самовивіз з 20 суші-точок в містах Одеса, Чорноморськ та Авангард (7 небо). Безкоштовна доставка працює для замовлень на суму від 300 грн.

Ігровий клуб Vrata VR, найбільший в Одесі клуб віртуальної реальності, дарує абонентам SOHONET знижку 50% на перше відвідування свого VR-клубу. Також у клубі можна провести дитяче свято чи корпоратив!

Strateg UA, український виробник дитячих іграшок із багаторічним досвідом, надає абонентам SOHONET знижку 15% на будь-яку свою продукцію. Тут ви знайдете настільні ігри, картини за номерами, алмазну мозаїку, набори для творчості, розвиваючі та спортивні іграшки. 

Магазин комʼютерних ігор PLAYMAG надає абонетам SOHONET 100 грн знижки на цифрові розваги PS4 | PS5 | XBOX series S | XBOX series X | NINTENDO SWITCH. Найкращі ціни, нові ігри в день релізу, консультації, доставка по всій Україні

  1. Клуб віртуальної реальності Mir VR надає 10% знижки на ексклюзивний квест у віртуальній реальності “ЧОРНОБИЛЬ”. Отримайте неймовірне занурення в атмосферу завдяки VR гарнітурі. Квест розроблено за реальними локаціями Чорнобиля.

*Додаткові знижки на День народження та студентам 

Смаколики, подарунки, ідеї для планування дозвілля прямо в мобільному додатку SOHONET в розділі “Програма лояльності” → “Акції партнерів”. Заходьте прямо зараз, вересневі акції вже чекають на вас!

Якщо ви є абонентом провайдера SOHONET та ще не маєте встановленого мобільного додатку, переходьте за посиланням.

Запрошуємо до партнерства українські сервіси та компанії, щоб надати цікаві особливі акції виключно для абонентів SOHONET.