UA
RU
Компанія
Новини
1 листопада 2023, 12:25
Знайомтесь з новими партнерами SOHONET+ у листопаді.

Шановні абоненти!

Осінь дарує нам останні сонячні промені, а ми продовжуємо дарувати Вам неймовірні знижки і подарунки від наших партнерів SOHONET+.

З 1 листопада ви маєте змогу отримати освіту, про яку давно мріяли, в УЦ “Люстдорф” та скористатись приємними знижками від OPTI taxi 579.

Знайомтесь із спеціальними пропозиціями:

  1. Opti taxi 579 – одна з найбільших та надійних служб замовлення таксі нашої країни дарує до -60% знижки на дві поїздки для новачків! Акція проводиться тільки для нових користувачів додатку Opti на території України. Сума знижки не може перевищувати 40 грн.Термін дії акції з 01.11.2023 по 31.12.2023
  2. Навчальний центр «Люстдорф» – один з найкращих в наданні освітніх послуг серед курсів в Одесі. Партнер пропонує знижку 15% на курси англійської мови для дітей та дорослих, а також можливість отримати актуальні професії в 40+ галузях різних знань. Якщо бажаєте отримати спеціальність з гарантованим працевлаштуванням, то вам саме сюди! Термін дії акції до 15.11.2023

Смаколики, подарунки, нові можливості для освіти та ідеї для планування дозвілля прямо в мобільному додатку SOHONET в розділі “Програма лояльності” → “Акції партнерів”. Заходьте прямо зараз, акції листопаду вже чекають на вас!

Якщо ви є абонентом провайдера SOHONET та ще не маєте встановленого мобільного додатку, переходьте за посиланням.

Запрошуємо до партнерства українські сервіси та компанії, щоб надати особливі акції виключно для абонентів SOHONET.