UA
RU
Компанія
Новини
14 лютого 2024, 15:15
Інтернет з гігабітною швидкістю. Для чого і кому він потрібен.

Швидкість – це основний критерій для споживача інтернету. Раніше вважалась дуже великою швидкість в 100 Мбіт/с. А зараз провайдери надають 200-1000 Мбіт/с (до 1 Гбіт) і навіть більше. Чи потрібен гігабітний інтернет саме вам? Розповідаємо.

Для великих родин важливий швидкісний інтернет. Швидкість розподіляється між всіма пристроями, що підключені. І якщо ви хочете переглядати високоякісний контент одночасно, то вам необхідно мати достатню швидкість.

Для розумного будинку потрібен Wi-Fi з високою швидкістю для передачі даних в реальному часі, наприклад, для стрімінгу відео з камер на смартфон в гарній якості. 

Для роботи з відео, стрімінгу і т.д. потрібен швидкий інтернет. Великі файли можуть завантажуватися довго, але зі швидкістю 1 Гбіт/с це займає всього декілька хвилин. Якщо ви працюєте з важкими програмами або великим за обсягом контентом, варто підключити гігабітний інтернет.

Для любителів онлайн-кіно інтернет з високою швидкістю є неймовірно важливим, особливо з введенням якості 4K на телевізорах та майбутнім 8K. Без швидкісного з’єднання ви не зможете насолоджуватись контентом у найвищій якості. Крім того, інтернет-сайти стають більш вимогливими до швидкості завантаження. І те, що колись було розкішшю, як 1 Гбіт/с, зовсім скоро стане необхідним для кожного. 

Інтернет-провайдер Sohonet пропонує вже зараз потурбуватись про енергонезалежний, стабільний і швидкісний інтернет і підключити пакети від 1 Гбіт/с до 10 Гбіт/с. 

Наша служба технічної підтримки надасть повну консультацію щодо пакету послуг, необхідного саме для Вас. 

З турботою про кожного абонента

Ваш інтернет-провайдер Sohonet