UA
RU
Компанія
Новини
25 березня 2024, 22:15
SOHONET. Є інтернет навіть під час відключень світла

Шановні абоненти!

Масштабні аварійні відключення електроенергії протягом останніх днів стали випробуванням на стійкість не лише для енергетиків, а й для інших галузей, які пов’язані з енергопостачанням, зокрема для сфери телекомунікаційного зв’язку. І SOHONET – не виняток.

Звертаємо вашу увагу, що мережа SOHONET працює стабільно навіть під час відключень світла, якщо ваш роутер та GPON-термінал підключені до будь-якого джерела безперебійного живлення.

Практика показала, що саме сучасна енергонезалежна технологія GPON здатна надійно забезпечити якісний інтернет-зв’язок  для месенджерів, онлайн-занять, систем фінансового обліку, стрічок новин, голосових викликів, соціальних мереж та іншого контенту.

Усвідомлюючи соціально-орієнтовану функцію, інженери Південної телекомунікаційної компанії (ТМ SOHONET) вдень і вночі підтримують зв’язок критично важливих вузлів і майданчиків мережі, витрачаючи на добу сотні літрів пального для генераторів. 

У нашій компанії цілодобові чергування операторів технічної підтримки та інженерів експлуатаційників є обов’язковими з самого початку воєнних дій. 

Нагадуємо, що до 31 березня ви маєте можливість підключитись до оптичної мережі SOHONET за акційним тарифом “СВЯТКОВИЙ”, або отримати суттєву економію замовивши тарифний план “ВЕСНЯНИЙ”.

Для бізнес-абонентів пропонуємо підключення до високошвидкісного  інтернету до 10 Гбіт/с, послуги власного дата-центру UNIT-IS для хостингу серверів та сайтів. Безперебійна робота дата-центру забезпечується за допомогою акумуляторних ліній, генераторів, сонячних панелей.

Дізнатись більше про можливость отримання енергонезалежного інтернету https://sohonet.ua/services/join або за телефоном +38-097-743-25-35.

Із вами стабільно! 25  років у мережі!

Ваш SOHONET