UA
RU
Компанія
Новини
15 січня 2021, 15:51
Апаратно-програмна модернізація мережі

Відділ системного адміністрування повідомляє, що в рамках  апаратно-програмної модернізації мережі  в  лютому-березні  в періодичному плановому форматі будуть проводитися  технічні роботи , що стосуються всіх користувачів мережі.

Суть робіт полягає в поступовому плановому  програмному перенесення абонентів  на новий функціональний і більш продуктивне обладнання внутрішньої і зовнішньої маршрутизації трафіку з метою  підвищення швидкодії і відмовостійкості .

За фактом проведення перенесення абонента на нове станційне встаткування,  у разі встановлених вручну налаштуваннях IP і DNS  на клієнтських пристроях (роутери, комп’ютерні пристрої) можуть бути відсутні послуг зв’язку. Для відновлення послуги метод отримання налаштувань необхідно виставити в автоматичному режимі і  перезавантажити все клієнтське обладнання  для підняття нової сесії з’єднання.

Відзначимо, що дані  технічні роботи  пов’язані з модернізацією мережевих протоколів і обладнання, і націлені на  безперервне поліпшення якості і стабільності  послуг, що надаються компанії.

У разі відсутності зв’язку, для отримання консультацій про роботи, ви можете залишити звернення в контакт-центр за телефонами підтримки:
(048) 743 25 35 ; (095) 743 25 35 ; (097) 743 25 35 ; (063) 743 25 35 .

Також ви можете написати: – в автоматичний телеграм-бот  @sohonetbot ;
– в модулі Facebook Messenger на головній сторінці сайту  sohonet.ua ;
– на пошту  support@sohonet.ua .

Приносимо вибачення за можливі незручності!